AFI Palace noul mall din Ploieşti

Vuieşte marea presa, mai ales cea locală direct interesată, despre ştirea privind construcţia unui nou mall în Ploieşti. Unii mai curajoşi inconştienţi spun că ar fi cel de-al treilea (cele 2 simulacre actuale chiar pot fi puse la socoteală???) 29.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, localizat fix în centrul Ploieştiului pe un teren de 4 ha deja deţinute deja de către dezvoltatorul AFI Europe.

Şi totuşi, unde să fie? Dărâmă Halele Centrale? Sau poate Palatul Administrativ?  Poşta? Restaurantul lui Doroftei? Centrul Ploieştiului este atât de mic, încât 4 ha sunt imposibil de localizat fără a şterge ceva din peisaj. Unde oare o să răsară totuşi minunăţia?

O informaţie atât de preţioasă, aflată la un click distanţă, dar pe care NIMENI nu este în stare s-o găsească? Hmm …

Pe site-ul AFI găsim:

  • identificarea locului aproximativ al viitoarei construcţii cu specificaţia că aceasta va fi în partea de nord-est a oraşului. Culmea o clădire mare şi roşie cu numele FLACARA SITE arată EXACT amplasamentul !!!

  • 11.000 de metri pătraţi pentru spaţii comerciale, 7.000 metri pătraţi de birouri (construibili ulterior), 900+ de locuri de parcare
  • numele viitorului mall: AFI PALACE Ploieşti!

Aşadar, cât este de greu stimabilă presă, mai ales cea locală direct interesată, să aruncaţi cu informaţii corecte şi complete în publicul care vă citeşte? Chiar este nevoie de un blogger necunoscut să vă dea mură-n gură totul?

PS: Puteţi folosi cele 2 imagini de mai sus pentru a vă ilustra viitoarele articole pe această temă. Sunt gratis! Mie nu-mi aparţine decât publicarea pentru prima oară în online-ul ploieştean.

6 thoughts on “AFI Palace noul mall din Ploieşti

  1. Sper ca v-a fi misto! Mall-urile din centru sunt destul de vechi si au un numar mic de magazine, unele mai putin cunoscute. Sa speram ca vom avea magazine mai cunoscute gen H&M,Pull and Bear, Zara, etc.

    • Ai mai fost prin Parcul Industrial Ploiești (ieșirea spre Târgoviște) în ultimii ani, de exemplu? Ai fi uimit să vezi câte s-au mai construit pe acolo. Și totul pentru ca lumea să muncească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.