Cam așa-mi doresc eu o primă doamnă

Și nu mă refer la prima doamnă din dotarea-mi, pentru că sunt suficient de mulțumit din acest punct de vedere, ci la cum mi-aș dori eu să arate o primă doamnă a statului în care trăiesc.

Priviți și voi la cum arată o first lady a unui stat arab, Siria. Hai să vedem și ce spune Wikipedia despre ea. Continuăm căutările și dăm și peste contul ei de Facebook. Hai să vedem și reportajul realizat de ProTV pe baza interviului luat de către Andreea Esca, Primei Doamne Siriene, Asma Al Assad.

 

V-am convins?  Nu-i așa că Lady D. pare că a fost mic copil, în comparație cu această cadână modernă? Și apropo, știe cineva condițiile de emigrare în Siria? Domnule Arafat?

5 thoughts on “Cam așa-mi doresc eu o primă doamnă

  1. Doamna AL Assad este o adevarata doamna, frumoasa si educata. Valorile care o caracterizeaza si care se intrevad din interviu sunt date de o educatie aleasa in spiritul respectului pentru familie, asa cum sunt crescuti copiii in majoritatea familiilor arabe. Daca doriti sa emigrati in Siria sunteti bine veniti. Dar, cine este dl. Arafat ?

  2. Multumesc de raspuns. Am intrebat cine este Dl. Arafat pentru ca nu vazusem inca fotografiile. Sigur ca ,ulterior, l-am recunoscut pe Dl. Arafat. Este un adevarat exemplu de dedicatie pentru multi oameni. Romanii sunt fericiti sa-l aiba intre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.