Britain’s Got Talent – sezonul 7

Sezonul 7 al show-ului Britain’s Got Talent a început. Tot sâmbăta seara, tot pe ITV la ei și tot cum v-am spus și anul trecut la noi. Spectacol TV dus la maxim, formatul emisiunii exploatat până la excelență, același public exuberant deloc tipic britanic.

Amanda, Alesha și David sunt fetele din juriu și același Simon masculul alfa, fără asemănare și cu același self-esteem over rated 😀 Așadar, nimic nou sub soare dinspre partea logistică și de mentenanță plusul de valoare, ca de fiecare dată, venind de pe scenă. Episodul emoționant al serii l-a reprezentat povestea ungurească Made in Britain a trupei Attraction. Responsabilă cu pielea de găină a fost micuța Arisxandra Libantino iar surpriza serii a aparținut corului Gospel.

Momentul magic a aparținut însă lui Alice Fredenham. Alice este aceea care i-a smuls lui Simon un WOOW și un Oh-My-God deloc caracteristice. Alice este cea care poate nu o să câștige BGT anul acesta dar este cea care poate să devină o stea. Alice este genul de artist la al cărui concert visezi să ajungi într-o viață ideală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.