Sex la birou – da’ cu cine?

Nici eu și nici una dintre cunoștințele mele n-am făcut, nu facem și nu vom face sex beer_2_sexla birou. În plus, nici eu și nici una dintre cunoștințele mele n-am făcut, nu facem și nu vom face sex cu cineva cu care coabităm pașnic, liniștit și desigur asexual, la birou. Bineînțeles, pe principiu gropăresc.

Cele de mai sus sunt, desigur, afirmații valabile întotdeauna la actualul loc de muncă. Poveștile despre anterioarele locuri de muncă și fostele colegi/colege constituie subiectul altor feluri de discuții și a unui auditoriu absolut și complet diferit.

La o asemenea astfel de întâlnire, când am ajuns la subiectul „sex la birou” un vechi amic n-a mai suportat nedreptățile vieții și vicisitudinile soartei prea amară și irațional de incorectă și, suspinând din rărunchi, a recunoscut spășit că „Nu”. pentru că n-a avut cu cine. Pentru că toate colegele lui au fost inuman de urâte. Irațional de grase. Respingător de proaste. Toate, adică toate. Și amicul chiar profesa ceva gen economist, contabil.

Asta e când n-ai noroc în viață și când nu știi ce să faci cu băutura în team-buildinguri …

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.