Dezbatere națională de interes mondial cu participare stelară

Mă știți că-mi place berea. Și puburile. Iar când o să câștig la loto, o să-mi fac și-un pub ca afară. Tocmai de aceea m-am și băgat la chestia aia cu PUB deși nu știu decât că are legătură cu bere.

Acum, tot legat de PUB și de bere se pare că va avea loc o dezbatere națională pe motive alese: de ce bem bere? cu cine bem bere? unde bem bere? cât timp bem bere? câtă bere bem? de unde avem bani de bere mereu? șamd. Pentru că dezbaterea va fi probabil stropită bine cu bere a fost ales o agora virtuală pentru a nu se vedea eventualele împleticiri ale limbilor participanților dar și pentru ca orice doritor să poate participa și combate subiectele de mai sus.

Deoarece Facebook este cea mai viabilă piațetă de gen iar vineri 27 ianuarie începând cu ora 4 fix suntem deja în week-end nimic nu ne oprește să participăm la dezbatere. Mai ales că participanți la aceeași dezbatere vor fi Răzvan Exarhu, Teo, Adi Hădean, Bobby Voicu sau Chinezu. Arbitrul dezbaterii va fi chiar ăla negru care respira greu adică, Naumovici. Bogdan Naumovici. Iar moderator nimeni altul decât, apropo, Andi Moisescu.

Mai jos este afișul oficial al confruntării și locul unde puteți da un vot pentru echipa pe care o susțineți în această dezbatere.

Mă întreba cineva la un moment dat dacă tot sunt așa mare consumator de bere de ce nu-i dedic o odă, în metru antic de preferință. I-am răspuns că berea prefer o altă combinație pentru cele cuvintele respective, și anume: O, da bere la metru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.