Bloggeri și bile

Pe ultima sută de metri am reușit să ajung astăzi la Cupa bloggerilor la biliard. Fără antrenament și fără motivație am vrut totuși să fiu prezent alături de colegii bloggeri într-un altfel de cadru și într-o altfel de organizare. Într-un cuvânt, un eveniment deosebit de tot ceea ce au mai pățit bloggeri ploieșteni motiv pentru care trebuie să-i mulțumim lui Bogdan care de unul singur a realizat tot. Mulțumiri desigur și gazdelor de la Angel Club dar și sponsorilor Maguay.ro.

N-am avut antrenament și nici motivație iar berea cu care am încercat să-mi fac încălzirea n-a ajutat deloc. Și spun asta nu ca să scuz prestația jalnică avută 😀 ci doar pentru a preîntâmpina acuzele de non-combat care vor apărea de-a lungul anilor când se va vorbi despre prima ediție a Cupei Bloggerilor la Biliard.

Mai mult, mi-am permis să provoc pe oricine la darts unde, dacă nu mă înșel, m-am descurcat mai bine. A trebuit însă să plec destul de repede astfel încât, cu părere de rău, nu am apucat să urmăresc exact cum au decurs ostilitățile pentru câștigarea cupei dar din câte am auzit un anumit blogger băicoian ar fi învins cele mai redutabile tacuri din blogosfera ploieșteană.

Am avut plăcerea să fiu alături de ElenaMihaelaAditzăBogdanBogdanDragoșGeorgeHaotikNickSilviu, Ştefan Ghiţă,  Stefan, Bogdan cărora le mulțumesc și pe care îi mai aștept și pe la alte manifestări bloggeristice de orice alt fel.

8 thoughts on “Bloggeri și bile

  1. Waven, eu la blogmeet-uri de genul asta, ciclism, biliard, vin !
    Dar la darts nu ma inscriu, fiindca spre deosebire de biliard, acolo e contraindicat sa-mi tremure mana. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.