13 thoughts on “Bune dimineața …

 1. n-o sa comentez imaginile, dar de la un comentariu nu ma pot abtine – la unii buna dimineata buna asta a ta e de-a dreptul seara buna, fiindca atunci ajung si ei pe net 😉

 2. taaaaare de tot ! You got us !
  Acum iti poti da cu usurinta seama : Raluca e obosita dimineata, Haotik pe la pranz, iar eu seara. 🙂
  Rusine mie, recunosc insa.
  Mai vreau capcane de-astea! (si eu care te credeam un tip fair-play :))

 3. Eu cred ca sunt obosita dimineata dupa ce am dormit 3 ore noaptea trecuta si ale cu intrerupere de plans de bebe de 6 luni. Voi ce scuze aveti???

    • s-avem pardon, dar eu una ma consider cam de-aceeasi generatie. Judecand dupa perioada cu pasiunea pentru Roxette (la tine), zic ca nu ma insel. 😉

     Ralucutza, ce zici? A vrut Waven sa ne faca un compliment din ala doar sa ne faca sa ne simtim mai bine dupa atata nesomn? 🙂

 4. Tinere si nelinistite, dar complimentele merg mereu. Sper sa fie cuminte fetita mea in noaptea asta si maine dimineata cand te citesc sa vad toate literele. Dar aia cand erai tu de varsta noastra, e tare, adica cand, acum cateva luni???
  Mihaeladm, pentru tuse, daca imi permiti, iti recomand pastile contra tusei Eurespal. Sunt eficiente, dar totusi sper sa nu mai fie nevoie sa le iei si sa dormi bine in noaptea asta.
  Noapte buna!

 5. Multumesc Ralucutza, maine am sa-ti urmez sfatul la un drum catre farmacie. Deci cel putin o noapte neplacuta sigur mai am.
  Sa iti traiasca bebitza, deja de pe la sase luni poate se hotaraste si ea ca somnul de noapte e mai dulce ! 😉

 6. Mihaeladm, sper ca esti mai bine acum si nu mai tusesti asa de rau ca sa poti sa dormi noaptea.
  Multumesc frumos pentru urari,la fel si tie ,daca ai copilasi.
  Stii cum e la noi noaptea? Daca doarme bebita de 6 luni si nu se trezeste decat de 2-3 ori pe noapte, sigur baietelul de 3 ani se trezeste si plange ca a visat ceva urat sau ca il doare burtica sau piciorusul, asa ca o noapte fara sa ma trezesc macar de 2 ori nu am mai avut demulttttt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.