Despre About

Tot căutând bloggeri ploieșteni pentru marea listă (nu mai dau link c-o știți) am trecut prin câteva zeci/sute/mii de bloguri. Și după prima pagina prin care treceam în fugă, căutam pagina despre autorul blogului: Despre, About, Cine sunt eu? sau cum se mai chema.

Pagina în care, în câteva (sau mai multe) cuvinte autorul explică cine este și ce vrea de la blog. Ceva de genul: Salut, sunt Georgel din Urlați, am 16 ani și-mi place să scriu noapte cu ochii la lună. Motiv pentru care mi-am făcut blog și scriu de paștele cailor și când zboară porcul. Și să nu uit, sunt Georgel din Urlați, am 16 ani și-mi place să scriu ….

Este primul loc în care cineva care tocmai a aterizat pe blogul tău poate face cunoștință cu tine. Tu, cel din spatele pozelor sau filmulețelor sau dizertațiilor politice în care abundă blogul tău. Acolo poți scrie tot ce vrei tu despre tine dar ar fi bine să fii corect și cinstit. Față de tine și astfel față de cel care te citește. Este cartea ta de vizită pe care o răspândești, cu bună știință unor iluștrii necunoscuți.

Exemple de alegeri neinspirate sunt multe, eu am ales doar unele cuminți pentru exemplificare 1, 2 și 3. Așa că dacă cumva citești aceste rânduri și te simți în neregulă știi ce ai de făcut. Iar dacă nu știi ce și cât de multe să scrii despre tine, uită-te în jur la alți bloggeri și inspira-te. Nu-i nimic rău în a te inspira de la cei cu mai multă experiență atâta timp cât rezultatul final este diferit.

PS: Rândurile de mai sus nu sunt o lecție despre cum se face și ce trebuie să cuprindă o pagină despre about! Deloc! Sunt doar un sfat! Take it or leave it!

6 thoughts on “Despre About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.