La munca

Astăzi. Ora 1.05PM. Vizavi de biroul nostru.

La munca 1

La munca 2

la munca 3

La munca 4

După o jumătate de oră unul dintre ei s-a trezit, a căscat cu poftă, s-a întins s-a scărpinat bine pe burtă şi la … (da, acolo, aveam locuri bune, am văzut din plin!) s-a întors pe partea cealaltă şi-a adormit din nou.

După o oră şi 10 minute, cel de care spuneam mai devreme, era vioi şi coborâse din “pat“. Ceilalţi 3 nu dădeau semne de trezire.

După o oră şi jumătate, toţi erau de acum deştepţi, stăteau în … cur şi se discutau despre fizică cuantică, salvarea balenelor, premiile Emmy de dis-de-dimineaţă, sau noua gripă – chestii grele, ofc. Unul dintre ei coboară şi după 1 minut revine cu 3 sticle de cola la 0,25l.

După puţin timp, au plecat acasă.

Abia aştept să-i revăd mâine, la muncă.

7 thoughts on “La munca

  1. Vaai de mine!! E incredibil! Săracii de ei! Nici nu ştiu ce să comentez.. Ai idee totusi ce se construieşte vizavi de fabrica noastră?

  2. tiab. asta ar trebui sa spuna destule celor care stiu… 😀
    oricum, jos palaria. asta demonstreaza inca o data, dincolo de orice dubiu,  ca muncitorul roman nu se da in laturi de la nimic atunci cand e vorba de somn munca. daca mai ai ocazia, mai fa-le poze :))

  3. @Andrei: şi alături marmota împacheta …. desigur!

    @teuton: cine ştie, ştie! Şi stai fără grijă, aparatul meu este la fel de nerăbdător 🙂

  4. Oooo, dar se munceste la greu in Romania. Astia-s aceieasi care, in Spania sau Italia RUP muncind! Pe bune… Am vazut genul asta de oameni. Intrainatate erau primii veniti, ultimii plecati, mereu facand cate ceava. Probabil aerul de Romania nu le prieste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.