Comandă mâncare online

Sex online, shopping online, banking online, muzică online, dating online, learning online … Fiecare cu site-urile nișate, cu date de baze sofisticate, cu agregatoare specializate. Cu adepți și hateri, cu plusuri și minusuri față de real thing, cu practicanți și indiferenți. Cu bani și pentru bani. Toate apărute din dorința celor care le utilizează de a beneficia de respectivele servicii oricând, oricum la distanță de doar un click.

Absolut normal cererea de mâncare a fost una dintre primele nevoi care a trebuit satisfăcută cu ajutorul internetului. Oferta n-a întârziat să apară astfel încât, acum, a avea cel puțin 2-3 site-uri de unde poți să comanzi mâncare între bookmark-uri salvate este o normalitate.

FoodPanda au mers mai departe și au făcut un site prin care-ți poți alege tipul de mâncare, felul preferat, restaurantul care să ți-o gătească și prin care poți să plătești online prânzul, cina sau poftele nestăvilite ale colegei de pat însărcinate.

food_panda_1

Nu știu alții cum sunt dar eu îmi dau palme văzând la alții idei pe care mi-aș fi dorit să le am eu. Iar ideea asta este una dintre acele idei. Momentan n-am reușit să aflu cât de bine funcționează sistemul, Ploieștiul nefiind printre primele orașe pentru care FoodPanda și-a implementat serviciile, dar nu văd ce-ar putea să meargă rău.

La final, două sfaturi pentru FoodPandezi: 1. faceți și o variantă în engleză a site-ului și 2. aplicații mobile pentru iOS și WP. Hai poftă mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.