1 an la Curtea Berarilor Timișoreana la Ploiești

În urmă cu 1 an trâmbițam tot aici pe blog despre evenimentul prilejuit de deschiderea Curții Berarilor Timișoreana de la Ploiești. Atunci am fost, am băut, ne-am veselit. Și în anul ce-a trecut de-atunci, am respectat același program cu strictețe.

Uneori ne-am hlizit mai tare decât normal, alteori ne-am înfierbântat sau răcorit pe drumul înspre sau dinspre stadion. Ne-am împrietenit și pe Facebook, normal. Ne-am urcat pe mese de revelion (și nu numai). Am ros la coaste și-am sughițat după roțile de bere, vorba poetului, până dimineața.

revelion_curtea_berarilor

La aniversarea unui an de existență Curtea Berarilor Timișoreana face petrecere mare-mare, care ține 3 zile și 3 nopți. Evenimentul principal se va desfășura vineri seară pe 29 noiembrie de la ora 20:00. Atmosfera sonoră este asigurată de către muzicanții de la Provincialii. Golirea halbelor spumoase intră în responsabilitatea efectivă a mușteriilor dornici de petrecere.

Așadar, cu cine ciocnesc mâine niște halbe la Curtea Berarilor?

PS: Pentru petrecăreții care n-au avut norocul să se nască-n urbea lui nea Iancu dar care-s amatori de multă bere și voie bună, mi-a șoptit mie un pițigoi cum că serbările Curții Berarilor Timișoreana continuă la Iași pe 30 noiembrie, la București pe 7 decembrie și desigur, petrecerea finală urmând să aibă loc la Timișoara pe 20 ale lunii decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.