Campania de PR a FC Petrolul

FC Petrolul are pe cineva acolo sus care pare că se pricepe la PR. Altfel nu se explică vizitele pe care fotbaliștii și staff-ul tehnic au început să le facă pe la liceele din oraș cu scopul interacțiunii cu cei care pot deveni, mâine, suporterii de bază ai echipei.

Pe lângă euforia generată, miile de poze urcate pe toate rețelele de socializare sau poveștile cu care se vor lăuda puștanii liceeni două lucruri bune rămân în urma acestor întâlniri.

Condiționarea timpurie -nimic nu este mai minunat pentru un adolescent decât ceea ce i se întâmplă. Poveștile din cărți, faptele de pe net, magiile din jocuri sunt bune pentru umplut ziua dar la sfârșitul ei oamenii pe care i-au întâlnit și faptele care le-au făcut împreună sunt cele care contează. Petrolul renaște atât pe teren cât și în afara lui. Misiunea clubului este ca pe lângă asigurarea unui 11 competitiv în teren să ofere și spectatori celor 15.000 de locuri din tribune. Aducerea fotbaliștilor printre tinerii de 14-18 ani reprezintă primul pas din condiționarea viitorilor suporteri.

Al doilea pas este realizat prin cele o mie de bilete oferite gratuit liceenilor. Atmosfera de pe stadionul Petrolului, mai ales pentru un novice, este fabuloasă. După prima acțiune de acest gen am avut ocazia să stau în apropierea tribunei unde au fost găzduiți elevii de la Cuza iar la plecare o parte din drumul de la stadion am parcurs-o înconjurat de ei. Iar experiența, pentru mulți dintre ei prima de acest gen, fusese una care merita repetată.

petrolul_slavescu

 

Sursa foto

Într-o țară în care să ții cu cel mai bun pentru că-i mai simplu, să te hrănești din performanța amintirilor indiferent cum au fost acestea obținute și unde mândria patriotismului local cu greu reușește să renască după 5 decenii de crimă roșie ceea ce încearcă să facă Petrolul Ploiești merită aplaudat în picioare. Atât pe stadion, cât și în afara lui!

Despre cealaltă lovitură de imagine dată de Petrolul Ploiești prin transferul lui Adrian Mutu cel mai bun fotbalist român al ultimilor 10 ani, înapoi în România, altă dată, că avem timp destul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.