Bac 2013 – concluzii

Pe mine toată povestea asta cu bacul luat/neluat, trecut/ocolit, plătit/despletit (sic!) mă lasă rece și tot zgomotul dimprejuru-i mă face să râd. Pentru că!

Bacul nu se pică într-un examen ci în patru ani. Bacul nu este decât o hârtie cu care ai voie să demonstrezi că poți abia la 20-30 de ani după ce l-ai dat, indiferent dacă l-ai luat sau nu. Marea problemă a ne-luării bacului nu este că nu ne umplem de doctori, avocați, ingineri ci că nici măcar nu vom avea mai mulți strungari, sudori sau cusătorese.

Povestea-i simplă și la sfârșitul zilei răspunsu-i unul singur: filozofia e aceeași și pe bordură și prin cărțile pe deplin citate.

to_be_or_not_to_be

 

2 thoughts on “Bac 2013 – concluzii

  1. Foarte corect! “nu vom avea nici mai mulți strungari, sudori sau cusătorese” si deja judetele din Sud cu Teleorman – Giurgiu in frunte au devenit nu doar un pol al saraciei financiare nationale dar si educationale! o situatie grava … solutia cu niste ani in urma de madam Ecaterina a fost sa ia cati mai mult bacul si rezultatele s-au vazut crescand la dublu numarul de studenti – ca doar a gandit-o doar din punct financiar al rectorului Ecaterina nu si al unei strategii de dezvoltare educationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.