Ce legătură există între 2 bloggerițe și CSU Asesoft?

Săptămâna asta este o săptămână frumoasă. Și nu doar pentru aripa Fecioarelor din blogosPHerei (la mulți ani fetelor!) ci și pentru clubul de baschet CSU Asesoft.

Astfel, ieri 11 septembrie de ziua primei sărbătorite  a fost lansat site-ul AsesoftJunior.ro. Ca niște adevărați campioni cei de la Asesoft nu se gândesc doar la prezent și așteaptă să vadă ce le rezervă viitorul, ci îl caută și și-l modelează după cum vor. Detalii despre Academia de Baschet CSU Asesoft, preselecțiile de fete și băieți, educarea prin sport a noii generații, meciuri sau orice alte știri la ei pe site sau pe pagina de Facebook AsesoftJunior.

Mâine, 13 septembrie de ziua celeilalte bloggerițe sărbătorită săptămâna asta, CSU Asesoft susține prima conferință de presă oficială din noul sezon, ocazie la care vor fi prezenți toți jucătorii campioanei României la baschet. Blogosfera prahoveană este și ea invitată în mod oficial la acest eveniment așa că sper să fie acolo cât mai mulți bloggeri prezenți la eveniment. Poate ne gândim și la un hashtag sau la un livetweet de acolo?

Imediat după prezentarea oficială echipa se va prezenta și în mod efectiv, pe teren acolo unde știe cel mai bine. Începând de vineri 14 septembrie la Sala Sporturilor Brazi se va desfășura Cupa Asesoft la baschet. Alături de campionii alb-albaștrii vor mai participa și formațiile CSM Bucureşti şi BC Mureş, din Liga Naţională şi Mega Vizura Belgrad, din Serbia. Programul și orele de începere ale meciurilor le puteți găsi tot pe Facebook la evenimentul special creat pentru această ocazie.

Pentru cei care nu știați, CSU Asesoft este cel mai de succes produs sportiv al orașului Ploiești din ultimii 10 ani (cel puțin). Să fiu alături de ei, să-i susțin și să-i promovez este doar un mic semn al recunoștinței mele pentru ceea ce au făcut ei.

Baftă CSU Asesoft în noul sezon!

3 thoughts on “Ce legătură există între 2 bloggerițe și CSU Asesoft?

    • Detalii despre ce-a de-a doua bloogeriță îți pot da pe mail dacă vrei, altfel fără acordul ei nu îi pot face numele public!
      Detalii despre conferința de presă ai deja pe mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.