Caravana Staropramen în Ploiești

Caravana Staropramen a poposit vineri și în Ploiești. Parte a traseului național în care a pornit caravana l-a începutul lunii iulie, primul popas în Prahova l-a constituit, conform programului, Sala Sporturilor din Ploiești.

Despre cum a fost la fața locului, am zis atunci pe twitter. Pentru a nu sintetiza voi folosi doar un cuvânt care sintetizează exact ceea ce am simțit: dezamăgitor!

Personal n-am înțeles sensul caravanei. Sau rolul ei. Vineri, de exemplu, din fericire pentru organizatori vreo 6-8-1o bloggeri au fost prezenți la butoaiele Staropramen. Cât am stat eu, puțin peste o oră, probabil încă alte 6-8-10 persoane au mai poposit alături de noi. Atât! Indiferența, obscuritatea și lipsa de promovare au făcut ca un posibil eveniment să nu fie decât un semi-eșec. Noroc cu berile gratis care reușeau să mențină interesul celor prezenți, pentru că altfel …

Pentru cei interesați, în poza de mai jos este 90% din evenimentul Caravana Staropramen. Faceți abstracție de stimabilii (de la stânga la dreapta): Adiță, Bogdan, Vienela, Cătălin, George și Silviu (Marin făcea re-fill la paharele cu bere d-aia nu apare-n poză) și scoateți și pachetul de Luckies din fundal. Cam despre asta a fost Caravana Staropramen la Ploiești.

 

5 thoughts on “Caravana Staropramen în Ploiești

  1. aha, mi-a povestit Aditza, dar am crezut ca exagereaza firea lui critica.
    Si o intrebare : berea nu o tineau in frigidere ci in butoaie pe caldurile alea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.