Nokia Lumia Demo Days Ploiești

După cum promisese în iarnă Nokia s-a reîntors la Ploiești pentru a-și prezenta cele mai noi telefoane. Lumia Demo Days a fost pretextul și Lumia 710 și Lumia 800 au fost vedetele întâlnirii.

Am acceptat cu plăcerea invitația și am participat alături de Ana (+ invitatul ei), Vali Ovidiu (+ invitatul lui), Dragoș (+ invitatul lui), Cătălin (+ invitatul lui), Cristi și George la sesiunea de prezentare. Deși avusesem pentru o săptămână un Lumia 800 în teste partea teoretică cu noutățile cu care vine Lumia pe piață smartphone-urilor, expusă de trainerul Iulian Olariu, a reușit să nu mă plictisească.

Sursa foto

Momentul maxim al serii a fost desigur acela în care s-a trecut efectiv la butonarea terminalelor mobile, experiență care i-a încântat cel mai mult pe toți cei prezenți. Un alt moment important al serii a fost prezentarea a două dintre jucăriile special adaptate pentru gama de telefoane Lumia: căștile Nokia Purity by Monster care oferă o experiență sonoră deosebită și super-încărcătorul portabil DC-16 capabil să reînvie orice device stors de viață și care suportă încărcare prin mufă USB.

Telefoanele prezentate de către nokia cu ocazia DemoDays sunt deja comercializate și în România, de exemplu, Lumia 800 se află în oferta eMag la 1.499,99 lei iar Lumia 710 la doar 999,99 lei.

Mulțumesc Nokia pentru invitație și sper să ne revedem cât de curând cu alte noutăți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.