Să dăm linkuri la populație

Pe principiul, dacă-i la liber să fie primit, azi vă dau linkuri. Nu vă dau la toți, pentru că nu-s pentru oricine. Dar celor care le vor aprecia, considerați-le primite cu dedicație.

 • EXPERIMENTUL “Ochi albaștri–ochi căprui” – de unde putem înțelege, așa cum a făcut-o și autorul, că în viață nu contează cât de lung ai părul ci cât spune societate că trebuie să îl ai. Lucru bun de altfel pentru grămezile de râme care se smotocesc prin haznale.
 • despre suferinta pe burta goala… – atât de drag mi-e de fata asta (pe care n-o cunosc, just for the record!) când scrie despre lucruri d-astea (dar nu numai!) că mai c-aș scoate-o la o bere după un meci de baschet. Dar mi-e să nu se supere cineva …
 • Comunicare on-line, indispensabilă pentru branding personal. – sau cum îți dai seama c-ai putea interacționa cu 1/3 din oamenii cu care te întâlnești pe stradă, ce pierzi dacă n-o faci, precum și alte povestiri din epoca internetului modern.

Și acum, la final, dacă ați savurat cu plăcere cele de mai sus, a venit momentul să plătiți! Și anume să vă văd dacă reușiți să ghiciți ce au în comun cele 3 linkuri de mai sus!
Ghicitorul, primește bonus de la mine, un link cu ceva buuuun de tot. Parol!

9 thoughts on “Să dăm linkuri la populație

  • Altfel spus, fac parte din blogosPHeră. Și, chiar dacă nu participă la penibilitatea gen dă-mi un link și-ți dau un stick, există. Din păcate, autorii nu sunt reprezentativi pentru respectiva comunitate pentru că au o supra-doză de bun simț, nu ca alții …

 1. Unii scriu de plăcere, alţii scriu pentru stick-uri, alţii scriu incorect, alţii nu scriu deloc. Ca în aproape orice comunitate, se aplică curba lui Gauss. Astfel vor fi puţini care sunt foarte slabi (din toate punctele de vedere), ceva mai mulţi care tind să se integreze în normalitate şi foarte puţini care tind spre perfecţiune. Cum normalitate nu iese în evidenţă, deşi sunt cei mai mulţi, extremele vor apărarea de cele mai multe ori în faţă şi astfel nu vedem imaginea de ansamblu. BlogosPHera are o doză serioasă de “normalitate” însă este înafara reflectoarelor.

  • Doar că, vezi tu, când cineva face retrospectiva săptămânii în blogosPHeră bagă acolo doar rahaturi de la cetățenii care-l pupă-n dos și nu chestii care merită cu adevărat promovate. Și vouă aia vi se pare „normalitate” …

   • Cum vrei să apară acolo chestii care merită cu adevărat promovate când el nu citește blogosPHera? De ce nu faci tu rubrică permanentă pentru retrospectivă?

    • De ce să mai fac ceva? După atâta timp în care am făcut, ce-am primit înapoi în afară de înjurături, batjocură și scuipați în față! NU, mulțumesc, vă las să trăiți fericiți cum și cu cine v-ați ales 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.