Nissan Juke – Nismo concept

Începând de joi 8 martie își deschide porțile Salonul Auto de la Geneva. Prima ediție a salonului a avut loc în 1905 și de atunci Geneva a devenit unul dintre cele mai importante showroom-uri de prezentare a noi și noi modele în special pentru piața europeană dar și premiere mondiale.

Una dintre acestea este noul Nissan Juke Nismo. Un facelift-concept pe structura deja celebrului Nissan Juke. Producția pentru piața europeană va începe prin iarnă, în aceeași fabrică din UK unde se produce și fratele mai mare. Producția anuală estimată pentru versiunea sport a Juke-ului este de câteva mii. Însă, așa cum producția de Nissan Juke a fost în creștere continuă de la lansarea lui în vara lui 2010, și pentru Nismo lucrurile s-ar putea să stea la fel.

Mai jos, o prezentarea semi-oficială a lui Nissan Nismo, deja expus în standul rezervat de la Geneva, cu ajutorul product managerului Gareth Dunsmore.

PS: revin în week-end cu mai multe imagini de la salonul de la Geneva pentru a vă prezenta viitoarele mele jucării Nissan Leaf sau poate chiar, Volvo XC60 și S60.

5 thoughts on “Nissan Juke – Nismo concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.