Noile pachete Lucky Strike

Fumez Lucky Strike de (aproape) 20 de ani. De la început. De fapt, Lucky Strike prin designul original al țigaretei și aroma specifică a tutunului m-au convins să intru în rândul păcătoșilor. Mi-a plăcut atât de mult simbolul imprimat pe țigările lor încât m-am decis ca, dacă m-aș apuca de fumat, să fumez doar Lucky Strike. Și așa a rămas.

Aroma deosebită a pachetului proaspăt deschis de Lucky Strike … Mitul urban conform căruia cam fiecare al 5-lea pachet avea o țigară de iarbă … Lucky fără filtru, cea mai bună țigară fumată vreodată …

Cu timpul atracția față de Luckies și de brandul pe care-l reprezintă a crescut. Am ajuns să-i apreciez pe cei cu care am aceeași preferințe în privința țigărilor pentru că mi-au dovedit că nu sunt o clasă aparte. Lucky Strike nu este doar o altă țigară, așa cum fumătorii de Luckies nu sunt doar alți fumători. Este nevoie de o anumită clasă, de un stil deosebit și o atitudine pe care doar la adevărații fumători de Luckies am descoperit-o.

Pachetul de Lucky Strike este printre puținele ambalaje care nu a avut nevoie de un rebrand de-a lungul zecilor de ani de când există. Pentru că lucrurile bune nu se schimbă. Este complet anacronic ca într-un angrenaj perfect funcțional, să te apuci să schimbi piesele.

Cu toate acestea, vine o vreme când într-o dimineață geroasă de iarnă în locul culorilor prietenoase și arhi-cunoscute primești altceva … shit happens!

L.S.M.F.T.!

2 thoughts on “Noile pachete Lucky Strike

  1. I like verry much The Lucky Strike cigarettes.I am a smoker since 1962 and since that time I’ved smoked 3 tipes of cigarettes:Camel was the first,second Virginia,and the third is Lucky Strike.The best from this three is Lucky Strike.I like them and I will remain on Lucky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.