Nu cred în retragerea lui Zoso

Vorbesc despre acest update.

Iubiți-l sau urâți-l pe Zoso! Dar respectați-l. Pentru tot ceea ce a avut curajul să facă în blogging, în România. A desființat bariere, a scris reguli, a dat exemple. Privind tot timpul de sus, de pe locul I, a avut curaj să facă. Și să zică. Nu întotdeauna în cel mai politicos fel. Nici în cel mai elegant stil. Probabil, nici în cel mai echidistant mod.

În onlineul din .ro, Zoso este obligatoriu Și zic este și nu era, pentru că mi-e tare greu să cred că Zoso se poate retrage. Nu, așa! Nu după ce a investit atât, nu după tot ce a construit, nu după tot ce reprezintă.

Pe omul din spatele blogului, nu l-am cunoscut niciodată. Pe cel ce scrie pe blog, l-am citit zilnic în ultimii 6 ani. Despre brandul construit în jurul acestui blog, nu sunt în măsură să comentez.

Nu-s adeptul derapajelor, al exagerărilor și al violenței verbale. Nici măcar îndreptățite. Cu toate acestea, sunt oarecum surprins de rezultatele acestui vot.

De aceea, repet, nu vreau să cred în retragerea lui Zoso.

Foto via

7 thoughts on “Nu cred în retragerea lui Zoso

  1. – (Off-topic) Aveam o colega de serviciu care ne-a spus cu parere de rau, ca isi va da demisia. Eu, ingrijorat, ma gandeam sa nu fie ceva in neregula cu firma, eventual alte probleme. Asa ca am intrebat-o direct, de ce pleaca? Raspunsul, se muta la IBM … in Germania.
    – Invatatura: Daca Zoso se retrage, poate are alte planuri mult mai banoase, sau chiar o oferta concreta. Orice sfarsit poate fi si un nou inceput.

  2. Am aceeași părere. Să ajungi tu să trăiești doar din blog, să trăiești destul de ok și să renunți subit, mi se pare greu de crezut.
    E doar o fază, cine știe ce planuri are. Tipul e diferit, cine îl citește pentru prima oară îl va considera un ciudat, dar urmărind zilnic ce scrie ajungi să-i cunoști gândirea și te face să revi.
    Eu îl urmăream în principal pentru sfaturile de blogging, seo șamd. Când vroiam să fac o schimbare la blog de design sau conținut căutam la el pe blog, mi se pare cel mai bun reper.

    Dacă chiar a renunțat sunt de acord cu Danyzus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.