Cui nu-i place Kizomba?

Dacă nu știi ce-i kizomba, înseamnă că ori nu i-ai văzut pe Albir și pe Sara dansând ori nu ești la curent cu ce mai e viral ori pur și simplu n-ai habar ce-i ăla un dans. Cine știe poate ai dormit pe undeva, ori poate încă mai bei cu ocazia revelionului că altfel nu-mi explic cum s-ar putea să fi ratat asemenea minunăție de exprimare artistică.

Revenind, kizomba este un stil de dans dar și un gen muzical originale din Angola, cu influențeze portugheze și care a prins foarte tare prin occident în ultima vreme. Mișcările senzuale sau de-a dreptul fierbinți pe care este obligată să le facă partenera și rămășițele tobelor africane ascunse bine în adâncurile melodiilor, fac multe victime peste tot în lume. Și pe bune dreptate, dacă mă întrebi pe mine datorită hipnotismului mișcărilor precum și a ritmului ideal pentru mixaje ultra dansabile. Și nu cred că mă hazardez dacă spun că în curând kizomba se va viraliza prin sălile de dans ori spectacole TV.

Pe final vă las cu o piesă care vă va permite să vă exersați talentele de kizomba. În plus, o ocazie excelentă pentru a savura muzicalitatea și erotismul limbii portugheze Și dacă vi se vă părea cunoscută de undeva melodia asta, vă spun eu că este vorba despre Não Me Toca a lui Anselmo Ralph.

Kizomba anyone? 🙂

6 thoughts on “Cui nu-i place Kizomba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.