Tolba cu filme

A trecut ceva vreme de când n-am mai pus nimic în tolba cu filme și motivul este unul simplu și anume am cam lipsit de la vizionări în ultimul timp. M-am concentrat pe seriale și doar rar am scăpat prin filmotecă. În we însă, fără nicio premeditare, mi-am făcut de cap şi-am văzut 4 (patru!) filme. Cele de mai jos:

Melancholia – ăsta-i un film în faţa căruia cazi pe spate. Ori pentru că ai trăit să vezi o asemenea capodoperă ori pentru că ai avut incredibila răbdare să-i rezişti până la capăt. Cu tot respectul şi faţă de regizor şi faţă de critici, eu mă încadrez în cea de-a 2 categorie şi nu-l pot trece la categoria recomandări. Obișnuit mai mult cu șaorma cu de toate metaforele, personificările și chiar și muzicile erau să-mi cadă greu la stomac. Am rezistat dar … nimic mai mult.

Swinging with the FinkelsMandy Moore este my kind of girl şi nu puteam s-o ratez 🙂 Chiar şi fără ea, scenariul este interesant şi deoarece dezvoltarea este deloc englezească, produsul final este suficient de funny pentru a merita o vizionare. Obligatoriu pentru tinerii care-au trecut de primii ani de căsătorie fericită şi simt nevoie de ceva spicy. Sau cred că simt nevoia 🙂

Hangover II – mie, primul film Hangover mi s-a părut deloc interesant. Asta ca să nu spun deloc interesant. Totuşi i-am mai dat o şansă curios să văd unde greşesc. Înţeleg starea hangover, am trăit-o de atâtea ori, dar filmul nu-mi trezeşte nicio emoţie. Asta e, prefer real thing nu ecranizări siropoase. Și parcă aș spune chiar c-a fost mai prost ca primul?

Sleeping beauty – povestea unei fetișcane, demult ingenuă, pusă să joace, fizic, rolul la care orice fetiță visează: frumoasa adormită. Multă sexualitate mai mult indusă decât expusă, mult viciu declarat dar și redat, mult prea multe idei neduse până la capăt și nu în sensul bun. N-aș ști dacă și cui să-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.