Din vacanță

Pe când stăteam eu tolănit zilele astea pe nisipul fierbinte și mă uitam după țâțe goale cu berea într-o mână și-o țigară fină în cealaltă, pozând în don juan de #ploiesti (beat this!) gândeam.

Gândeam că ce mi-ar mai lipsi ar fi un masaj. D-ăla bun!

Dar în același timp aveam și-o dilemă (9, veche, whatever!). În ultimii ani mi-am făcut vacanțele prin țări diferite. Și pe la respectivele țări am încercat, pe lângă alte cele dar în mod obligatoriu masajul autohton. Cum era el posibil acolo. Pe plajă făcut de-o tailandeză (fără finalizare …), la un SPA de 5 stele, lângă piscină în văzul lumii, făcut de o semi-oarbă genială (dpdv masagic) sau de un Arnold-wannabe pe o masă într-o cămăruță mult prea strâmtă după ce s-a închis ușa. Și, acum, întâmplător, sunt într-o țară străină. Doar că este una dintre cele în care am mai fost. Și aici apare dilema (9, veche): să mai fac sau nu obligatoriul masaj autohton sau nu?

Votați prin comentarii mai jos sau prin SMS la vreaumasajautohton-coadademaimuță-vacanța.mea să știu cum să-mi chivernisesc banii rămași după ce n-am ce să mai plătesc. C-așa-i în tenis!

Ați auzit de oferta de vacanță de la Baia Roșie și de concursul sponsorizat de ei?

4 thoughts on “Din vacanță

  1. Votez şi eu : oricând un masaj. De preferinţă însă nu de către un Arnold-wannabe. 🙂
    Cu Baia Roşie particip şi eu, de luni încolo.
    Sănătoşi să ne găsim!

  2. @Ralucutza @Mihaeladm: notat. mă sacrific și mă programez la massage (vă spun și cum a fost cu prima ocazie). Magneți, bere, else?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.