Vacanţa de vis

Odată ce-ai intrat în rândul oamenilor mari ai cam scăpat de interminabilele vacanţe de primăvară-vară-toamnă-iarnă. Te duci la întreprindere, dai interviuri peste interviuri, emoţionat afli că eşti alesul, îţi iei în primire salopeta şi treci la sapă. La un moment dat afli că ai şi drepturi iar concediul este unul dintre acestea. E mic, e când vrea şeful, te umple de datorii dar ţii la el, îl respecţi şi-ţi promiţi că o să-l ţii minte. Şi, cu voce tare sau în
gând tot nu te poţi abţine să zâmbeşti murmurând: A venit vacanţa/Cu trenul din Franţa …

Eu cel puţin aşa fac de câţiva ani şi dacă stau bine şi mă gândesc chiar am câteva amintiri plăcute tare din vacanţele ultimilor 10 ani. Desigur, nu se compară cu ce nebunii făceam acum 15-20 de ani pe la vreo cabană din vârf de munte sau prin nebunia din Costineşti. Sunt lucruri diferite, fiecare cu părţile ei bune, cu amintirile şi pozele ei, cu gaşca sau cu necunoscuţii întâlniţi întâmplător, pentru că fiecare vacanță are particularităţile ei, unicitatea conferindu-i farmecul şi generând plăcerile.

Oamenii de la Valdor, mai curioşi de felul lor, vor să afle de la tine care-a fost cea mai grozavă vacanţă pe care ai avut-o. Cum ai petrecut, cum te-ai distrat, aventurile şi picanteriile cu care te lauzi. Laudă-te pe blog cât de bine a fost şi fii cât mai convingător dacă vrei să câștigi unul din premiile de mai jos:

  • Premiul I – o noapte la Baia Roșie Resort;
  • Premiul II – 50 euro;
  • Premiul III – 3 x o intrare la Baia Baciului (șezlong + welcome drink)
Ca să aflu că ai scris foloseşte hashtag-ul #BaiaRosie pe Twitter, sau lasă linkul într-un comentariu la acest articol, sau link în articolul tău către acest articol sau foloseşte orice altă metodă prin care poţi să-mi atragi atenţia. Între timp aruncă-ţi un ochi şi pe oferta de vacanţă all inclusiv de la Baia Roşie Resort şi dacă-ţi place foloseşte link-ul ăsta sau widget-ul din partea dreaptă a blogului meu ca să te bucuri şi de o reducere de 5%. Pagina oficială și regulamentul concursului pot fi consultate aici, campania ține până la sfârșitul lunii așa că eu personal de abia aștept să citesc ce nebunii ați făcut la viața voastră în vacanță!

PS: Haotik are și el o provocare în care vă invită să fiți pentru 5 zile manager al vacanței prietenilor tăi. Povestiți-i lui cum ați face să le fie bine celor dragi vouă 🙂

13 thoughts on “Vacanţa de vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.