Dac-aș avea o fată … (sau un blog …)

Când am descoperit prezentarea de mai jos am fost incitat în primul rând de titlu. Ce-ar face ea dac-ar avea o fată și ce-aș putea învăța eu de aici? Și-am dat play …

Treaba faină tare cu invitații la conferințele TED este că de cele mai multe ori ajungi să descoperi oameni despre a căror existență n-ai fi aflat nici într-o mie de alte vieți și reușești să găsești idei, la ei sau la tine, cu care  te împrietenești de la prima vedere, iremediabil.

Domnișorica de mai jos, Sarah Kay, are atâta patos și determinare și volubilitate și decență și spirit și [ …] încât nu pot să nu vă recomand performanța ei de mai jos. Ca și  amănunt, la final, și nu numai, toată sala era în picioare, aplaudând-o. La 22 de ani pe scenă la TED!

Și ca să explic a doua parte a titlului, încercați să înlocuiți în monologul de mai jos poem cu blog. S-ar putea să găsiți niște puncte surprinzător de comune și, de ce nu, surse de inspirație și chiar bună practică în blogging. Sau poate mi s-a părut mie …

Video via Mulți ani Lia, Mulți ani Ada!

5 thoughts on “Dac-aș avea o fată … (sau un blog …)

  1. Daca s-ar preda la scoala ore de TED, poate am avea copii mult mai “educati”. Ce a realizat ea la 22 de ani este remarcabil. In loc de copiat comentarii si alte prostii, o ora de limba romana transformata in club de poezie ar avea un efect extraordinar.

  2. Ieri seară m-am uitat la filmuleţul ăsta, dar eram prea obosită ca să mai pot spune cât mi-a plăcut.
    Bine, e şi frumuşică şi expresivă (seamănă cu Alicia Keys), dar pe urmă începi să fii atent şi la ceea ce spune. Chiar te pot motiva ideile şi atituddinea ei!

    • Da, recunosc, m-am simțit oarecum în situația despre care vorbeam aici. Dar când mi-am dat seama cât e de mică totuși m-am concentrat doar pe ce are de zis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.