Blogmeet Ploiești Aprilie 2011 – after

Sper să nu fiu înțeles greșit, dar cred că aseară am participat la cea mai bună/eficientă/reușită întâlnire a bloggerilor din Ploiești (și împrejurimi). Nu știu cum s-au simțit ceilalți participanți, cum li s-au părut lor cele 2-3 ore petrecute împreună, cu ce-au rămas ei după seara asta sper doar că și pentru ei să fi fost cel puțin la fel de bine Smile

Au scris deja foarte mulți dintre cei prezenți, unii dintre ei înainte de a apuca eu să mă descalț, odată ajuns acasă, lucru îmbucurător și neașteptat.

Pe scurt ce-am apucat eu să fac aseară în cele 3 ore de socializare offline alături de cei peste 30 de bloggeri prezenți:

  • i-am arătat (sper) Ghimpelui că nu are absolut niciun motiv să mai mă domnească Open-mouthed smile
  • am discutat puțin cu Dragoș despre blogul său de sport SportPH și despre ce vrea să facă cu el;
  • m-am cunoscut offline cu Roxuu și-am vorbit printre picături despre cât de ocupați suntem noi Smile
  • l-am tras pe Sebi de o parte și i l-am propus pe Silviu, pentru sper eu o colaborare bună pentru amândoi
  • am tras cu întrebări în echipa câștigătoare (sper să nu fi fost prea insistent, băieți!) și le-am urat succes în câștigarea celor 10.000 de euro. Cu ocazia asta am aflat că wavenro contul meu de twitter nu este degeaba și că datorită unui tweet de-al meu echipa s-a înscris în acel concurs. Me happy!
  • am încercat să o conving pe bruneta frumoasă Raluca să … să facă doar ce vrea cu blogul ei. Doar să știe sigur ce vrea să facă (nu pun link că nu îl știu, please help!). Și poate mai vii pe la noi înainte să pleci în US 🙂
  • lui John, nu știu cum, am reușit să-i las impresia că mă pricep la blogging, sunt pasional și am bani grămadă. Nu comentez!
  • n-am reușit să ajung la masa fetelor deoarece locul (rezervat) băieților la acea masă era în permanență ocupat (nu dau nume dar cineva cred că se simte …)
  • nici pe la masa Anei și a lui Bogdan n-am apucat să ajung pentru a începe o discuție pe care o aștept de mult. Nu-i nimic, poate data viitoare.
  • am aștepta în zadar 2 persoane pentru care eram pregătit. Și cel puțin una a pierdut.

În rest, m-am întreținut cu o nemțoaică pe gustul meu, am făcut alături de George și Haotik ceva program artistic în care l-am atras și pe Răzvan la un moment dat, alături de Vali și Sebi am combătut puțin cum treci de la pasiune mai departe în blogging și-am făcut public prețul pentru care waven.ro poate fi închiriat anul acesta … !

Mi-a plăcut la Irish Pub, mulțumim de găzduire și mai venim, dacă ne mai primiți. De asemenea, sper să reușim să-l ajutăm pe Andi Teodoroiu, dacă nu prin ceea ce am lăsat aseară pentru el, măcar prin vizualizarea online care ne este mult mai la îndemână.

În loc de concluzii finale, spun doar că mie personal mi se pare că suntem pe un drum bun. Și că, păstrând același ritm și aceeași vigoare de acum, cu puțină grijă și atenție la detalii, anul viitor pe vremea asta lucrurile vor sta cu totul altfel. Mult mai bine Smile

13 thoughts on “Blogmeet Ploiești Aprilie 2011 – after

  1. Am tot roit între mese, am încercat să mă duc pe la fiecare masă, pentru că, prima oara nu am reușit să ii cunosc pe toți. John a stat tot timpul acolo! :))

  2. @Val3ron: mingea e la tine.
    @George: eu zic ca fost chiar ok. Ai grijă data viitore să ai deja o bere la activ când începi să vorbești 🙂

  3. John pare a fi un tip interesant, cel puţin judecând după concluziile pe care le generează. 🙂
    Bine, având in vedere că şi eu am împărtăşit prima parte a concluziei lui , bănuiesc că sunt şi eu măcar o treime interesantă. 😛
    Dincolo de asta, mă bucur să aflu că ediţia asta a fost atât de tentantă. Mă întristez doar la gândul că eu am scutire de la medic chiar şi săptămâna în curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.