Dinu Valentin, cel mai talentat român din Ploiești

Mie, Dinu Valentin tipul de mai jos, mi-a plăcut enorm. Scrisesem începutul tweet-ului de când am auzit că-i din Ploiești fără să știu ce și cum face. Și apoi l-am completat cu plăcere și bucurie.

Să fii cel mai bun, în cea mai bună ediție de până acum a emisiunii Românii au talent, nu-i puțin lucru. Și pentru că este și din Ploiești, de acum știu care-i favoritul meu la marele premiu!

Bravo domnule!

7 thoughts on “Dinu Valentin, cel mai talentat român din Ploiești

  1. nu am urmarit emisiunea asta, am vazut ceva fragmente / participanti pe youtube.
    Cel mai mult mi-a placut o trupa de dans formata din vreo 4 baieti, street dance, desigur, si un tip din Drobeta parca, a cantat Use somebody care e in sine un cantec superb. Cel putin l-a cantat mai fain decat preluarea lesinata a lui Pixie Lott.
    Dar nici ploiesteanul lasat de tine aici nu e rau. Numai ca eu nu le am cu muzica romaneasca. Vorba lui Kriogen, m-ar interesa mai degraba un MJ bine ales.

  2. Are talent super, si chiar daca este un pic negreu la fata, cand am vazut ca intra pe scena ma gandeam ca o sa cante manele, dar cand am vazut ce melodie canta, am zis ca nu-i adevarat ce voce poate sa aiba, cu putin ajutor din partea unui profesionist in domeniu, sa-l mai ajute cu prelucrarea voci, il poate depasii pe Traistariu, multa BAFTA, Ploiesteanu-le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.