Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.1

Este vorba, bineînțeles, despre acea listă. Și despre prospături în sensul de proaspăt descoperiți și adăugați sub acest nume în josul listei.  Sunt adăugați în josul listei lunea dimineața și stau acolo întreaga săptămână, în idea ca oricine este interesat de noutățile apărute/descoperite în blogosfera ploieșteană, să-i poată studia pe îndelete.

Voi încerca, conform sarcinilor trasate, să spun și câteva cuvinte despre fiecare dintre ei pentru a vi face mai atrăgători. Accept completări sau critici și desigur mulțumiri. Și, să nu uit accept mită Smile

Pentru săptămâna asta sunt 5 prospături în listă, după cum urmează:

  • http://www.kriogen.name/ – Kriogen este exemplul clasic al tipului pe care-l citeam, dar pe care din motive neelucidate nu l-am inclus în lista inițială. Pe el puteți să-l abordați dacă aveți nevoie, de exemplu, de hosting.
  • http://www.ziarit.blogspot.com/ – în aceeași situație cu a lui Kriogen, blogul lui Ziarit. Cine-l cunoaște din presa locală probabil că-l citește deja, cine nu-l cunoaște ar fi bine s-o facă.
  • http://alexasflavours.blogspot.com/ – un blog bănuiesc deja părăsit având în vedere că ultimul articol este datat 1 aprilie 2010. L-am inclus totuși în listă, contrar principiilor după care am triat blogurile prezente în listă, pentru că este un blog culinar. Are câteva rețete interesante care nu-și pierd aromele odată cu trecerea timpului și este singurul pe care-l cunosc de pe raza Ploieștiului. Și cine știe poate aceste rânduri o fac pe proprietară să-și reia activitatea?

PS: apropo de listă, am nevoie de un plugin sau de o modificare a codului temei prin care articolul care cuprinde lista să fie în permanență primul pe pagină respectivă. Ceva de genul sticky post doar că postul trebuie să rămână primul pe pagina categoriei din care face parte nu pe prima pagină a blogului. Vreo idee cineva? Mulțumesc.

5 thoughts on “Prospături pe lista blogurilor din Ploiești v.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.