Vine Kraftwerk la Bucureşti!

kraftwerkVia Zoso, aflu astăzi de la Emagic despre concertul pe care legendarii Kraftwerk îl vor susţine pe data de 12 iunie, la Sala Palatului.

Deşi din componenţa iniţială a trupei nu a mai rămas decât unul dintre membrii fondatori, muzică celor de la Kraftwerk va suna exact ca la început – avantajul muzicii electronice.

Kraftwerk n-au făcut niciodată hituri care să rămână în memria efectivă a publicului, ei doar au făcut muzica pe care ceilalţi au dus-o mai departe. De exemplu, stilurile tehno, rave, beat, house, base, trance ar orice altceva mai bubuie prin discotecile zilelor noastre îi au ca întemeietori pe Kraftwerk. Doar că foarte puţini ştiu asta.

Nu ştiu dacă voi ajunge la acest concert – paranteză, este unul dintre concertele la care iarăşi am întârziat vreo 10-15 ani, închis paranteza – dar pentru toţi cei care vor fi acolo bănuiesc că va fi o experienţă mai mult decât deosebită. Pentru ceilalţi, ascultaţi bucăţica de mai jos sau pe cele de aici. Pentru cunoscători, o colecţie interesantă aici care reuneşte majoritatea peiselor de rtezistenţă ale trupei.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qDde1es7aoU[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.